Categories
Utrikes

Tur med djur

Melinda Junior Fullior som ensam driver harfarmen Foursteps i norra Spanien har sedan 1994 gjort stor business på sina kända hartassar. Med ett snitt på högt över det vanliga vad gäller tassarnas tur är hon outstanding på världsmarknaden, men detta är inte nog. Verksamheten går att förbättra.
I en unik satsning har hon kastat ut allt torrfoder och fött upp en specialkull harar där tre utvalda exemplar tilldelats en diet på endast lyckomedaljonger. Efter diverse turtester i tärning valdes de två mest lyckosamma hararna ut; Sanchez och Esteban. De två lyckohararna har sedan, efter en strikt diet bestående av endast kinesiska lyckokakor, fått genomgå ytterligare prover. Främst har det handlat om att skrapa triss och efter 230 lotter fick till slut Esteban kasta in handduken.
Melinda har efter detta gött Sanchez på fyrklövrar och låtit honom bära en specialframtagen rustning av indiska amuletter och turkiska talismaner. Uppsynen var ståtlig och resultatet sägs vara enastående.
– Hartassarna från Sanchez kommer säljas extremt dyrt, säger Fullior som även låtit sin superhare leva med en räv bakom örat i tre veckor, allt för att skapa det där lilla extra. Höger baktass som sägs vara den mest lyckobringande kommer hon dock att spara själv.
– Jag måste ju ha tur med resten av min verksamhet också, skrockar hon.

2 replies on “Tur med djur”

Jag tror inte på den här nyhteten. Man ska inte tro på allt man hör. Bara namnen, Sanchez och Esteban, verkar ju för bra för att vara sanna. Nej, det här är riktigt ett pojk/flickstreck, sanna minna ord.

Få tidningar har en så kunnig, aktiv och rättstavande läsekrets som Gordons Trädgård. Vi är mycket tacksamma för detta och ber att få se över denna nyhet och återkommer snarast om vi ser det behövas. Tills dess fortsätter vi att bevaka Foursteps spännande framtid i och med att man snart breddar verksamheten som hovleverantör av lyckobringande hästskor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *