Categories
Media

Ny systa utan problem

Olle Lindholl i Skute, som tidigare uppmärksammats för den herrelösa utbyggnad som tillkommit vid hans livsmedelsbutik, är nu åter aktuell. Det var i förra veckan som Lindholl upptäckte en knytnävsstor systa vid vänster höft.
– Det var när jag duschade som jag märkte den. Jag duschar mig ju ofta men har väl inte varit så noggrann just där antar jag, säger Lindholl.
Efter råd från läkare som konstaterat att systan var ett halvår gammal har Lindholl beslutat att behålla sin systa och ser den mer som en tillgång.
– Ja, den är en sorts sällskap ensamma kvällar. Den är inte så allvarlig och om man bara stoppar in den innanför byxlinningen tror jag inte att någon tänker på den. Fast nu när ni skriver om det så vet ju alla det, skrattar han och fortsätter:
– Det verkar vara min grej det här med bihang. Först utbyggnaden på butiken som jag för övrigt aldrig fick reda på vem som hade gjort, och nu detta som jag inte heller vet vem som ligger bakom. Nu har ju de i utbyggnaden bestämt att ha samma öppettider som jag har i stora butiken, men vi konkurrerar inte om samma kunder eftersom de bara säljer importvaror så det är inget problem. Återstår att se vad systan kommer ha för tider, men det känns inte som min sak att påverka, säger Lindholl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *