Categories
Mode

Modemedveten nakenbadare fick rätt

Bengt Kaller, marknadsförare i Evere kommun, häktades i somras för förargelseväckande beteende av de lokala badmyndigheterna. Detta efter att han ägnat sig åt nakenbad. Kaller svarade dock med att stämma kommunen och när ärendet gick till process visade det sig att Kaller inte alls var naken.

– Jag är medveten om att mina italienska badbyxor har en ganska yvig design med mycket extra detaljer och en färg som är ganska au naturell, men jag vill understryka att de är av senaste snitt. Vad jag inte var medveten om var att Evers kommun inte håller sig à jour med vad som är à la mode. Man ska inte straffas för att man är trendriktig tycker jag, säger Kaller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *