Categories
Kultur

Wes Lang påtänkt för nyinspelningen av Dunderklumpen

Rollistan till den amerikanska remaken av Dunderklumpen börjar nu ta form meddelar The Gemma Hamilton Office Prod som sköter castingen. Sedan tidigare har det bekräftats att Swiftpencils Inc. kommer sköta animationerna och nu spekuleras det friskt i vem som kommer spela Beppe Wolgers roll. Lägst odds just nu har den amerikanska illustratören och konstnären Wes Lang som dock inte kommenterat frågan själv än. Det har däremot Cindy Niss, ordförande i Langs fanclub:
– Det vore underbart om Lang gick med på detta. Det skulle verkligen passa hans persona och artisteri tycker jag. Han är ju ganska lik mr. Wolgers på nåt sätt också, fast mer rörlig tror jag. Om inte Lang hoppar på så gör jag gärna det själv, kanske iklädd mitt Langskägg som jag ändå alltid klistrar på mig varje dag medan jag värmer min morgonmjölk. Fast nu när det är rötmånad så är jag ganska noga med att skölja skägget noga om det fastnat lite mjölk efteråt.
Inspelningarna av Dunderklumpen beräknas starta i oktober.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *