Categories
Näringsliv

Vad kan man köpa för åttio kronor?

Jens Massimo Matt i Fredsvilla har sammanställt en lista över saker som går att köpa för åttio kronor:

Pizzorna 1-17 på Tommy’s (inkl. dricks)
Pizzerians dryck (räcker till fyra personer)
En barnpizza + valfri extra topping (Tommy’s har t.ex. färska champinjoner på onsdagar)
Tre barnpizzor (frysta, Monas kiosk)
Putstrasa till båtshake (modell mindre)

– Jag tänker mycket i vardagstermer när jag gör mina listor. Många missar att göra sina tankar begripliga men för mig är det viktigt att folk får läsa dem i ett sammanhang de förstår. Men jag tillåter ändå lite personlig färg på listan, det kanske t.ex. märks att jag seglar en del, säger Jens och skrattar.

Jens tar nu en välbehövlig vila på obestämd framtid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *