Categories
Inrikes

Universitet och delikatessbutik blir ett

Tre separata scheman gjorda av tre olika lärarkollegor vid Naeckrosens universitet har alla visat sig innehålla schemalagd tid för godisätning, benämnd som ”håltimmar”. Yngve From är rektor vid Naeckrosens universitet:
– Det är förstås upprörande och vi ska se över våra rutiner. Det är a och o för vår verksamhet att den interna informationen snurrar så bra det går. Nu fick jag reda på detta genom er och efter vad jag förstår här har detta pågått i ett halvår. Hade jag vetat något tidigare hade jag kunnat ingripa. Jag älskar godis och ser ingen konflikt i att man kan ha både pedagogisk verksamhet och en sorts delikatessbod samtidigt. Från och med nu kommer alla på skolan att få ta del av godiset och det kommer även att köpas in både läsk och diverse slaggprodukter från ål som är ytterligare två saker jag älskar, säger Yngve From.
Naeckrosens universitet beräknar få igång sin utökade verksamhet med ett mer sockerbestrött schema till augusti 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *