Categories
Kultur

Tre verser stulna från Eddy Grant

Den populära artisten Eddy Grant som blivit känd genom sin musik, har blivit bestulen. Natten till måndag försvann tre verser från hans bankfack i Bonn där merparten av hans låtskatt förvaras.
-Jag vill inte göra en stor sak av det, men det är en stor sak. För vilken annan artist som helst hade detta gått att ersätta, för mig är det som om tre hela livsgärningar försvunnit. Mina verser är längre än alla andras, en av mina verser är som en annan artists totala kapacitet, tre gånger livskapacitet är alltså stulen, och det är mina kapacitet. Eftersom min kapacitet är ordentligt mycket större än alla andras innebär det också att man får räkna in ett sorts mörkertal uppåt, det hela svindlar, jag kan inte själv uppskatta hur mycket det rör sig om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *