Categories
Inrikes

Spännande boende lockar till flytt

Thor Helgeansson i Södertälje har fått en ny bostad. I tre månader ska han byta boende med Cecilia Nitander, 67 år, en liten dam som byggt bo i en tall utanför Thors lägenhet. Tanken är att vidga vyerna genom att aktivt söka sig till nya miljöer.
– Jag fick idén en dag när jag tittade genom fönsterrutan och såg den där ledsna blicken på andra sidan. Jag tänkte att jag själv kanske kunde göra något, dels för att göra mitt eget liv mer spännande och dels för att få återse glimten i de där ögonen. Många av mina vänner har varnat mig för att det blir svårt och att min kropp inte är anpassad för en hel månad i den där miljön, men jag är villig att sätta mig själv på prov, säger en peppad Cecilia.

2 replies on “Spännande boende lockar till flytt”

Det gick inte att nå Helgeansson för en kommentar? Varför är hans ögon så ledsna. Vill han verkligen byta bostad med Nitander? Varför är inte hennes kropp anpassad för en lägenhet? En notis som väcker många frågor hos en avsevärd del av läsekretsen vägar jag lova.

Enligt uppgift finns ingen telefon hos Helgeansson men vi kommer fortsätta att försöka nå honom genom vanlig trädklättring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *