Categories
Näringsliv

Rosa kablage lyfter industriområde

I januari installerades femton nya kablage i Tyllesta industriområde utanför Göteborg. Montering och kvalitetssäkring tog totalt tre timmar, helt i linje med de nordiska monteringsrekommendationer som kablageverksamhet lyder under sedan 2007. För första gången prövas också rosamålade kablage. Lasse Gust, förman på Tyllesta, kommenterar nytillskottet.
– Vi är mycket nöjda. Vi har alltid valt den grådammiga färgskalan tidigare, mest av vana antar jag. Det här har blivit en nytändning och arbetsglädjen har ökat enormt. Vissa av gubbarna har börjat göra egna färgglada kablage hemmavid och efter vad jag förstår har det till och med bildats en liten kablagegrupp som träffas och målar kablage ihop.
– Skulle du rekommendera rosa kablage till andra industriområden?
– För alla som sätter verksamhet och personalhälsa i första rummet så är det här verkligen toppen. Både produktionen och våra mungipor går uppåt, ha ha, så ja, jag skulle absolut rekommendera rosa kablage, absolut. För lite extra pengar kan man också få tvåfärgat. Själv har jag ett i rosa och purpur på mitt kontor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *