Categories
Inrikes

Revisionist hittar ny kariär som sol och vårare

Revisionisten Thage Lackritzen har under mer än fyrtio år gjort sig impopulär i diverse debatter kring andra världskrigets skeenden. Han har framhärdat trots att hans påståenden saknat bevisning, vilket ofta lett till oro och ilska hos hans omgivning. Lackritzen meddelar idag att han lämnar sitt ämbete som revisionist och istället blir sol och vårare. Han kommer främst vara verksam i Tumba och i pressmeddelandet hälsar han “Jag känner mig priviligerad att redan innan start vara fullärd i ett jobb jag aldrig utfört”.

3 replies on “Revisionist hittar ny kariär som sol och vårare”

Det glädjer mig att höra att Lackritzen inte nöjer sig med att vara en simpel solochvårare utan tar det enorma steget till att både försöka bli en sol och en vårare. Lyckönskningar från Norrmalm!

Erbjudandet har vidarebefordrats till herr Lackritzen som dock avböjer med invändningen att själva nyheten som sådan är ett falsarium från början till slut, utan ett endaste ord sanning. Han hälsar också att han kommer presentera bevis för att “detta med Tumba är en fix idé hos en liten intresseorganisation med dunkla oc orena mål”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *