Categories
Näringsliv

Resolut möbelhandlare i farten

Bosse Kocka, VD för FM – Fartigt Möblemang AB i Farås gör inköp som ingen annan i möbelbranschen, trots att hans butik endast är femton kvadratmeter stor. Senaste helgen blev det tre soffgrupper, ett restlager med lampskärmar, råmaterial till gardinstänger och en fyra våningar hög barnbastu.
– Det är som ett gift. När jag åker runt på möbelmässor, eller får en ny katalog skickad till mig blir jag som en kalv på grönbete. Jag måste handla något direkt. Men det är inget jag skäms för, jag gör i alla fall något. Många bara sitter där, säger Bosse.
Istället för att ha ångest över sin köpiver har Bosse bestämt sig för att slå mynt av sin okontrollerade dådkraft. Han har just lämnat ifrån sig en ny order med visitkort för det kommande året, och en ny slogan har det också blivit: “FM – Från bord till handling”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *