Categories
Inrikes

Pepparsprej i nya smaker

I vår lanseras en helt ny kollektion smaker av den kända pepparsprejen. Gordons Trädgård har pratat med Jeanette Hubelius, ansvarig för den nya produktlinjen.

– Vi tyckte i längden att det blev lite tråkigt med bara en smak. Uppenbarligen tyckte målgruppen detsamma då försäljningen sjunkit rejält de senaste åren. Och det asiatiska köken har ju så många fler smaker att bjuda på än bara peppar! Det är verkligen en fördom det där, att det bara är starkt. Smakrikt, ja. Men starkt, nej inte bara, fast gärna.

Pepparsprejen kommer inte bara finnas i de nya smakerna senap, vallmo och vanilj, utan också säljas med några säsongsbetonade gästspel.

– Det är årets kock som hjälpt oss ta fram några spännande sidospår. fortsätter Jeanette. En orientalisk variant med chilipeppar, färsk koriander och ingefära är först ut.

Till nästa vår planeras också en ungdomsinriktad serie tas fram, med smaker speciellt framtagna för att locka ungdomar. Jordgubb, hallon och tacos, är några av de smaker som kommer erbjudas.

– Jag är helt övertygad om att våra kunder kommer älska den här variationen. Våra kunders kunder, eller vad man ska säga, också, avslutar Jeanette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *