Categories
Utrikes

Och du trodde du var populär

Tysk-spanjoren Sebastian Melendez-Ordning har aldrig haft problem att fylla sin lägenhet när det är fest, men nu är han populärare än någonsin. De senaste mätningarna visar att Sebbe har närmare 2 miljarder vänner. De flesta är bosatta i Tyskland. Lisa Stephens i Tampa Valley, som ansvarar för säkerheten vid ett av stadens kärnkraftsverk är den senast registrerade:
– Det är upp till mig att se till att det inte blir strul här på jobbet. Jag är definitivt vän av ordning, säger Lisa.

4 replies on “Och du trodde du var populär”

hur och var registrerar man sig? jag inser ju att jag varit Sebbes kompis i åratal utan att ha vetat om det.

Mellan raderna i denna utrikesnyhet får man sig till livs den smått sensationella uppgiften att antalet bosatta i Tyskland ligger någonstans mellan en och två miljarder individer. Det får mig att fundera på vilken art som dominerar vän-skaran, finns det uppgifter om detta?

Vi på redaktionen blev också förvånade över denna nyhet, men Jontes notering stämmer endast delvis. I flera fall (genomräkningen pågår fortfarande och har redan gått igenom alla de trettio första namnen) handlar det om personer som endast är skrivna i Tyskland.
Vad gäller vänskarans sammansättning verkar det stå klart att den domineras av det Jugoslavienättade folkslaget kamroater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *