Categories
Sport och fritid

Nytt om heminredning

Tjockväggade tidskrifthållare sägs vara största hotet mot ordning i hemmet. Gunnar, 42, Sandviken utvecklar:
– Det får inte plats något i dem.

2 replies on “Nytt om heminredning”

Sedan jag läste nyheten om Sebastian Melendez-Ordning stora bekantskapskrets har jag insett att även jag är en vän av ordning. Därför blir jag självklart mycket oroad när jag läste denna notis om hotet mot ordning i hemmet. Finns det något jag kan göra för att hjälpa min vän? Någon jag kan kontakta? Är IKEA medvetna om detta?

När Gordons Trädgård kontaktade Gunnar i Sandviken hade han redan drivit ärendet ett steg längre. Gunnar menar fortfarande att tidskrifthållarna inte duger till förvaring men däremot bör förvaras snyggt, varför han börjat tillverka tidskrifthållarehållare. IKEA är första anhalt i hans försäljningsplan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *