Categories
Notiser

Kiwitårta på grannkontoret

Kontoret bredvid Gordons Trädgård har idag mottagit en kiwibaserad frukttårta i litet format. Enligt de källor Gordons Trädgård varit i kontakt med kom bakverket mycket oväntat.
– Som jag förstår det kan man aldrig i förväg berätta om en överraskning. Jag försöker nu istället att berätta om den i efterhand men det känns inte heller helt naturligt. Å andra sidan finns det ju folk som inte ens tycker det känns naturligt att prata om kiwi. Jag tror att det beror på att man kan få för sig att det bara är ett enkelt v i ordet när man inte ser det i skrift, eller bara och bara förresten, v är ju också en bokstav sist jag kollade. Det här med tårtan verkar i alla fall ha varit planerat tror jag för den var färdig att ätas. Jag vet det för jag gjorde ”spagettitestet” med den och den fäste fint på väggen, säger en av kontorets anställda som fyller år idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *