Categories
Forskning

Igenklistringsöppnare säljer bra

Som förutspått har det blivit en rekordvecka för AB SakSammas senaste uppfinning “Igenklistringsöppnaren”. Uppfinningen patenterades vid senaste Hjärnkampsmässan och tillverkningen gick igång vid årsskiftet. Den produkt som nu finns till salu är en ytterligare effektivisering av ursprungsidén. Gordons Trädgård fick en kort pratstund med försäljningschef Hasse B Arnold som är mycket stolt.
– Det finns två anledningar till att vi säljer så bra. Dels är det en perfekt framtagen produkt, och dels har det aldrig funnits något liknande tidigare. Suget är enormt och efter vad jag förstår är det rekord för en förstavecka för en ny uppfinning. Jag trodde aldrig vi skulle öppna så bra, säger Hasse B Arnold skämtsamt.
– Kan du berätta hur Igenklistringsöppnaren fungerar?
– Det är en handhållen apparat som öppnar kuvert och samtidigt klistar igen det efter sig. Med hjälp av den kombinerade klisterpipen och kniveggen längst fram är detta möjligt. Det går alltså att öppna och klistra igen ett kuvert vid nästan exakt samma tillfälle. Snabbt går det också.
– Vem riktar ni er till?
– Alla och en var. Produkten skapar begäret och i förlängningen köparen. Se på mobiltelefonen, idag har alla en. Vi vill visa på hur samhället kan bli ännu effektivare och samtidigt lättare att leva i. Därför erbjuder vi en produkt som gör två saker samtidigt. Som Usher, han dansar och sjunger samtidigt ibland.
Hasse B Arnold tror att vi bara sett början på dubbelprodukter och usherfiering. AB SakSamma kommer finjustera sin storsäljare redan till nästa årsskifte.
– Ja, det stämmer, vi vill gå ännu längre på samma linje och erbjuder kunden att beställa en Igenklistringsöppnarassistent som alltså är en verklig människa som hjälper till att sprätta upp och klistra igen kundens kuvert. Kunden kommer på detta sätt själv aldrig i kontakt med sin egen post.

2 replies on “Igenklistringsöppnare säljer bra”

I mars fick en forskningsgrupp på KTH ökat anslag för att skapa en blogg som är helt självgenererande, det vill säga både postar och lämnar kommentarer på de egna texterna, allt under slumpvis skapade användarnamn. Rykten gör gällande att bloggen är igång sedan i juni men KTH har förbundit sig att inte avslöja på vilken adress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *