Categories
Sport och fritid

Handläggare sist ut ur tryckluftskammare

Calle Niss gick till slut segrande ur tryckluftskampen som avgjordes i helgen. Tävlingen har pågått i tre månader och från början samlades femton personer i kammaren för att se vem som skulle stå ut längst i takt med att trycket ökade. En efter en har deltagarna tvingats lämna kammaren men Calle Niss var på det hela taget obesvärad.
– Det var aldrig något problem för mig. Jag tryckutjämnade så gott jag kunde och sen fick det vara nog med det. Bråket om fjärrkontrollen störde mig i så fall mer. Det fanns ju inte ens en TV, inte vad jag kunde se i alla fall. Frågan är väl om det alls fanns någon fjärrkontroll så varför i så fall all denna diskussion? Och om det nu fanns en fjärrkontroll är det väl inget som säger att den skulle vara till just en TV? Folk verkar inte vara riktigt med i den nya tekniken – fjärrkontroller idag kan faktiskt styra mycket mer än bara TV-apparater. Jag har säkert tre fjärrkontroller hemma själv så jag vet. Nu kanske i och för sig just mina kontroller är dåliga exempel för de går alla till min TV. Men ändå, sånt där gör mig lite irriterad, och dessutom verkade jag vara den enda som noterade det, säger Calle.
Nu återgår Calle till sitt vanliga liv som illusionist och handläggare på Försäkringskassan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *