Categories
Forskning

Griskex på menyn

Aumond Constructions, Österrikes ledande tillverkare av eftermiddagssnacks presenterar idag Griskexet. Mona Mead Hauptmann, verkställande snacksarkitekt utvecklar:
– Vi har arbetat en längre tid på detta kex för att det ska uppfylla alla önskemål. Griskexet finns i tre olika varianter. Den första är formad som en gris och har också en stark smak av gris. Den andra varianten är formad som ett vanligt kex, men smakar mycket starkt av gris. Den tredje varianten som vi är mest stolta över och har arbetat med länge är ett kex som ser ut som vanligt kex, smakar som vanligt kex, men är gris.

4 replies on “Griskex på menyn”

Man kan sakna så mycket, och saknad kan göra ett liv så långt. Med hänsyn till ovanstående påpassliga inlägg bör det understrykas att Aumond ej än meddelat om deras nya snacks kommer vara ätbara. Vi ber att få återkomma i ämnet.

Den senaste sökningen på Aumond Constructions sökmotor av detta eftertraktade kex ger vid hand att det befinner sig någonstans i Bergen, men uppgifterna bekräftas varken av ledningen eller norrmän. Vad gäller “vanligt kex” säger sig Hauptmann ej vara intresserad av att diskutera liknande frågeställningar eftersom de “befinner sig i en idévärld, långt ifrån vår. Vanligt kex är en definition av tycke och smak, och sånt jobbar vi inte med här. Det skulle i så fall vara tycke men det är jag inte heller intresserad av.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *