Categories
Notiser

Gratis apelsiner dras tillbaka

Den man i Bromölla som sedan i torsdags delat ut apelsiner till förbipasserande har plötsligt gjort en helomvändning. Idag har han utfäst en belöning till den som kan återföra samtliga frukter i hans ägo.
– Jag vill ha tillbaka alla frukter. Inte bara det som en gång var mina apelsiner utan alla frukter, säger den ångerfulla mannen som vill vara anonym.

6 replies on “Gratis apelsiner dras tillbaka”

Jag vet hur det känns. I förra veckan bjöd jag laget runt på Fernet. Det är ingen av mina vänner som ens minnns det. Nu ågrar jag mig och vill ha spriten tillbaka.

Det första du bör göra är att säkerställa om någon av dina vänner var med i laget. Med tanke på stavningen av ordet “minns” i din kommentar är det också uppenbart att i alla fall någon vill återgällda dig, dock med en extra bokstav istället för sprit, men det kan ju vara nog så behövligt.

Ingen av mina vänner verkar ha varit med i laget runt. Jag förstår nog inte hur man gör en laget runt. Är inte det något som Gordons Trädgård kan reda ut vid tillfälle. n Jag tror att många med mig känner sig osäkra på det här.

En kvick enkät bland förbipasserande utanför redaktionen visar att ungefär var fjärde person var med i ett lag. Enligt vår bedömning var ungefär varannan av dessa personer runda. Hur man blir rund tar dock längre tid att ta reda på så precis som du påpekar kommer det ta ett antal tillfällen att utreda, men vi kan förhoppningsvis återkomma i frågan inom kort. Observera förresten att din punkt hamnat på “fel” sida om n:et i nästa sista meningen.

Enligt uppgift bor det en dam i Borås som sökt ett n ganska länge. Vi var i kontakt med henne på adressen Guilla@hotmail.com. Hon blir säkert glad om du hör av dig. Det kan ju vara samma n som hon saknar som du har fått.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *