Categories
Notiser

En salig blandning i Sverige

Gunnar Kipling i Örebro är en av fjorton som blivit nominerad till blandningsmästare i Europa 2007. Gunnar har ställt samman en godisblandning och ger tips till alla andra som vill göra den ultimata blandningen:
– Jag gjorde först ett bål av olika halvfabrikat. Sen frös jag detta och gjorde från det ett pottpurri av tuttifruttitabletter. Jag jonglerade sedan med tabletterna tills jag glömt vilken som var vilken. Efter det gav jag alla till en croupier som gjorde sitt jobb bra. Sedan slog jag samman dem med ett hopplock av en tredelad toppenmix.
Alla är inte nöjda med Gunnars slutresultat, men det verkar han bara vara mäkta stolt över:
– Ibland känns det toppen att få blandade reaktioner, säger han och ler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *