Categories
Media

Edsdaga läns tidning blir brustablett

Med en kontinuerligt sjunkande upplaga under hela 2006 och 2007 har ledningen för Edsdaga läns tidning idag tagit ett radikalt beslut.
– Från och med månadsskiftet kommer tidningen att se väldigt annorlunda ut; liten vit och rund med en mjuk gomvänlig yta, säger ansvarig utgivare Jens Kycke.
Tonen är skämtsam, Kycke säger att deras nyheter nu kommer bli mer lättsmälta än tidigare, men det är ett allvarligt beslut och distributionen är redan säkrad via Apoteket.
– Jag det stämmer. Vi kommer att trycka ut tablettkartor med nyheter som ska räcka hela månaden ut. Det känns inte som ett steg tillbaka, snarare är det spännande att ligga i framkant för alternativa vägar för tidskriftsdistribution, säger Kycke.

2 replies on “Edsdaga läns tidning blir brustablett”

intressant att se att tidningsmarknaden tar upp kampen om alla som läser nyheter på Internet. men hur ställer sig Gordons Trädgård, en internetpublikation, i frågan? tonen i notisen är neutral, skulle varit givande att höra ledarsidans syn på saken.

Redaktionen låter hälsa att det är jättekul och inspirerande med såna här idéer. Just nu måste all tid dock läggas på att reparera faxen där något tros ha fastnat i kvadden. Återkommer så fort detta är åtgärdat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *