Categories
Sport och fritid

Brunt trauma inuti kanin

Kimmy Bedekker, Danmarks främsta ätutbrytardrottning var nära att mista livet vid gårdagens rekordförsök vid Outbreakfest i Bern, Schweiz. Evenemanget sponsrades av godisjätten Lindt, och arrangörerna hade lagt Bedekkers ätutbrytning som sista programpunkt. Tanken var att Bedekker skulle äta sig ut ur en av Lindts 3000 kilo tunga kaniner, med tre meter solid mjölkchokladvägg. Kaninen började dock smälta under dagen och innerväggarna förvandlas till chokladsoppa.
Bedekker, som fortfarande har bruna spår i mungiporna, berättar exklusivt för Gordons Trädgård från sjuksängen:
– Jag var tvungen att snabbt dricka upp soppan som steg snabbt runt min kropp. Jag vet inte hur länge jag svalde chokladsoppa men det kändes som en evighet. Jag är en ätare, inte en drickare.
Idag är Bedekker glad att hon överlevde men säger att upplevelsen har satt spår och det är inte längre lika gott med choklad.
– Jag är den första att erkänna att det här blev ett misslyckande. Men jag ska revanschera mig. Efter sommaren ställer jag om och blir ätinbrytardrottning. Jag ska ta mig in i en specialbeställd 17000 kilo chokladhäst som Lindt har lovat ta fram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *