Categories
Inrikes

Brände sig tre gånger

Vem kan motstå en chilisås med sloganen ”So hot it burns you twice”? Ja, inte Adam Nissen i alla fall, lantmätare och koprofag ifrån Utskär.
Adam hade tacofest med sina bekanta i helgen och hade köpt flaskan med den heta såsen för länge sedan i en numera nedlagd asiatisk livsmedelsbutik.
– Den hade blivit stående bakom min mjölspann, längst inne i skafferiet och det var först när jag dagen innan tagit ut spannen för att vända några fiskblock i mjölet som jag upptäckte flaskan. Då hade jag redan bjudit in till tacofest och upptäckten av den bortglömda flaskan verkade vara en skänk från ovan, säger Adam.
Flaskans slogan visade sig också vara sann, och för Adam fortsatte denna sanning att leva långt efter det att gästerna gått.
– Dagen därpå fick jag uppleva den där sköna bränningen i halsen igen. Jag brukar inte tänka på exakt vad det är jag sätter i mig när det kommer till den typen av förtäring, om du förstår vad jag menar, men den här gången kunde jag inte låta bli att påminna mig.
Adam undrar nu hur länge såsen kommer bränna. Hur många gånger kommer han åter att få uppleva de heta stingen? Ikväll är det dags för ett nytt test och Gordons Trädgård kommer vara på plats som enda tidning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *