Categories
Restaurang

Baconboll i rullning

Alla inblandade parter är nu överens i frågan om transporten av den baconboll som tillverkats på Mauds kafé i Sundsvall. Baconbollen, som är den tredje största i Europa med en omkrets på 31 cm, kommer flygas till Moskva där den ska brynas lätt innan servering. Arrangörerna söker fortfarande en talare till evenemanget. Kontakta Gordons Trädgård om du är intresserad.

2 replies on “Baconboll i rullning”

jag hade tänkt föreslå någon av målarna Francis Bacon och Juan Gris men Wikipedia upplyser mig om att båda dessvärre är avlidna. jag skulle gärna ställt upp, men jag fruktar att mitt namn inte är tillräckligt vitsigt.

Arrangörerna låter genom Gordons Trädgård hälsa att båda namnen borde passa bra eftersom bacon också är dött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *